Foglalási és lemondási feltételek

 

A foglalás és ajánlatkérés formája
Honlap: kispipaszallas.hu
E-mail: kispipa@gmail.com
Telefon: +36 94 310 604

Kérjük a foglalni szándékozó vendégeket, hogy a foglaláskor kért minden adatot pontosan és értelemszerűen kitölteni szíveskedjenek, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám és e-mail) helyes megadására!
A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Visszaélések elkerülése végett, amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, ill. e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul, és így nincs lehetőség a foglalás jogszerűségének megerősítésére, a KISPIPA PANZIÓ fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó jogigény is megszűnik.
- Kérjük vendégeinket, hogy a szálláshellyel kapcsolatos bármilyen kérésüket a „Megjegyzés” rovatba írják be.
- E-mailben történő foglalás esetén is kérjük A SZEMÉLYES adatokat megadni
- Telefonon keresztül csak előzetes foglalást tudunk felvenni, amely az
e-mailben történt megerősítést követően válik véglegessé.
A foglalás benyújtásával a szállásfoglalást leadó vendég elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja!
Előleg fizetése:
A foglalás véglegesítéséhez előleg fizetése szükséges
Az előleget, kérjük a foglalástól számított 3 munkanapon belül átutalni szíveskedjék!
A határidő lejárta után foglalását töröljük!
A szállásdíj fennmaradó része a helyszínen, érkezéskor fizetendő!
Az előleg befizetése után, kérem, küldje vissza részünkre az előlegszámla kiállításához szükséges adatokat: A foglaló befizetőjének a neve, lakcíme, irányítószámmal
Az előleg összege: 50 %

Az előleg befizetésének lehetőségei:

Banki átutalással
Előleg fizetése SZÉP-kártyával

Előlegfizetés banki átutalással:

Az előleget az alábbi számlára kérjük átutalni:
Számlatulajdonos: Csonka Lászlóné E.V.
Számlavezető bank: Sav. Tak. Szöv.
Számlaszám: 7210038-10038123
SWIFT code: TAKBHUHBXXX
Iban code: HU93 7210 0220 1003 8123 0000 0000

Átutalás esetén a közlemény rovatba kérjük tüntessék fel:
• Név: amellyel a szállást lefoglalták: Figyelem! Ha a befizető más, mint a szállás lefoglalója, akkor kérem, írják rá a közlemény rovatba a szállásfoglaló nevét!
• Foglalási azonosító: csak abban az esetben kap foglalási azonosítót, ha a honlapunkon vagy valamely szállásfoglaló portálon foglalta le szállásunkat. Ha nem rendelkezik ilyen számmal, elegendő a szállásfoglaló nevét feltüntetni a közlemény rovatban!
Ennek hiányában nem tudjuk beazonosítani az ÖN befizetését!

Előleg fizetése SZÉP-kártyával:
Az előlegfizetés SZÉP kártyával módjáról kérem, tájékozódjon a kártya kibocsájtó bank honlapján

Kérjük, az előleg befizetése előtt látogassa meg honlapunkat és olvassa el a házirendet és a lemondási feltételeket!
A házirendet megtalálja honlapunkon

Házirend
A lemondási feltételeket megtalálja a honlapunkon vagy az alábbi linkre kattintva:

Lemondási feltételek

Az előleg vagy a teljes szállásdíj megérkezésekor visszaigazoló e-mailt küldünk Önnek!
Az előleg befizetésének a határideje: foglalás visszaigazolása után 3 munkanap.
A fenti dátum után már nem véglegesítheti foglalását és új foglalást kell kezdeményeznie.
Az új foglaláskor azonban nem tudjuk garantálni, hogy a korábbi foglalás időpontban még lesz-e szabad hely!
Kérem, ügyeljen a befizetési határidők pontos betartására!

Bejelentkezés és kijelentkezés
A szálláshelyet érkezés napján 16.00-20.00 óra között lehet elfoglalni és elutazás napján 10.00 óráig kérjük elhagyni. Eltérő igény esetén kérjük vegyék fel a kapcsolatot a személyzettel. Panziónk a lefoglalt szálláshelyet az érkezés napján 20 óráig tartja fenn, (hacsak más időpont nem lett megbeszélve) ezután jogosult annak értékesítésére.
A szálláshely elfoglalásakor bejelentőlapot kérünk kitölteni, amely a következő adatokat tartalmazza:
- Személyes adatok (felnőtt vendégeknél név, lakcím, szül. hely és idő, útlevél vagy szem. ig. szám; gyermekeknél név, szül. hely és idő)
- A vendég járművének rendszáma
- Érkezés és elutazás napja
- 1 db érvényes e-mail cím
- A foglalással létrejött anyagi felelősség
- Aláírás
Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy apartmanjainkban igénybe vett szolgáltatások és a szállásdíj utáni anyagi felelősség a bejelentőlap pontos kitöltésétől és a vendég általi aláírásától függetlenül a szálláshely elfoglalásától fenn áll. A szálláshely elfoglalásának a vendég részére történt kulcsátadás minősül.
Amennyiben a vendég a foglalásában megadott időpontnál korábban szeretné a már elfoglalt szálláshelyet elhagyni, a vendég a foglalás teljes időtartamának megfelelő szállásdíjat köteles megfizetni
A kijelentkezéskor a szobakulcsot kérjük leadni a személyzetnek.
A vendég által igénybe vehető kedvezmények általános esetben nem halmozhatóak.

Lemondási feltételek
A foglaló nélküli foglalások lemondása ingyenes. Kérjük azonban a vendégeinket, hogy a lemondásukat minden esetben, e-mailben legalább az érkezést megelőző 8 nappal korábban tegyék meg. Amennyiben a lemondást kiváltó ok ennél később keletkezik, kérjük azt a legrövidebb időn belül a szálloda felé jelezni.
A foglalóval megerősített foglalások lemondása esetén az alábbi szabályok érvényesek:
Foglalót NEM áll módunkban visszaadni.
Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőzően legalább 14 nappal korábban írásban lemondja a foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondás évében 12.31.-ig használható fel legalább ugyanolyan értékű foglalásánál.
Egyéb esetben a foglaló a Kispipa Panziót-t illeti. Nem jár vissza a foglaló abban az esetben sem, ha a foglalás időpontja a vendég kérésére módosításra kerül és az új időpont lemondása megfelelne a lemondási feltétekben rögzített feltételeknek.
Az foglalás létszámának vendég kérésére történő csökkentése, az érkezési időpontot megelőző 14.napig lehetséges költségmentesen. 14 napon beüli létszám csökkentés esetén az eredeti foglalásban szereplő szállásdíj fizetendő érkezéskor.
Amennyiben előzetes értesítés nélkül kevesebben érkeznek, mint amennyi az eredeti foglalásban szerepel, abban az esetben is a foglalás visszaigazolásában szereplő eredeti összeg fizetendő érkezéskor.
Közvetítők által értékesített foglalásokra vonatkozó feltételek:
A Kispipa Panzió szálláshelyét értékesítő más fórumok közvetítésével (online szállásfoglaló portálok és utazási irodák) érkező vendégekre is a jelen foglalási és lemondási feltételek érvényesek. Más értékesítési csatornákon található és az panzió saját honlapján (www.kispipaszallas.hu) található adatok különbözősége esetén minden esetben az apartmanház saját honlapján található információk irányadóak. Ezek különbözőségéért, az ebből eredő esetleges károkért szálláshelyünk semmilyen felelősséget nem vállal.
Felek az elszállásolási szerződésből eredő vitáikat minden esetben megkísérlik békés úton rendezni. Amennyiben a békés rendezés nem vezetne eredményre, úgy felek a viták eldöntését jogi útra terelik. Felek a jelen szerződésből eredő vitáik eldöntésére, hatáskörtől függően, a Szombathelyi Városi Bíróság vagy a VAS Megyei Bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.
Köszönjük megértésüket!
KISPIPA PANZIÓ SZOMBATHELY

 

Script logo